Heroal Rolluiksystemen.

heroal rolluiksystemen van aluminium zijn de beste keuze op het gebied van duurzaamheid, rendabiliteit en functionaliteit.

Voor een hoge weerbestendigheid zijn de rolluiken gecoat met een tweelaagse diklak. De talloze vormgevingsmogelijkheden bij de oppervlakteveredeling en het ruime aanbod aan vormen en typen maken van heroal rolluiksystemen een exclusief designelement.

Rolluiken van Heroal onderscheiden zich door de hoge energie-efficiëntie en de maximale flexibiliteit voor elk bouwwerk.

 

Hoge energie-efficiëntie

Rolluiken van heroal zijn echte energiebespaarders: Tijdens koude nachten wordt het energieverlies beduidend gereduceerd dankzij het luchtkussen tussen het raam en het rolluikpantser. In de zomer zorgen automatisch geregelde rolluiken ervoor dat de airco niet zo vaak ingeschakeld hoeft te worden. Door uw heroal rolluik ’s nachts neer te laten, kunt u tot wel 44% energie besparen.

Ook op het gebied van bescherming tegen inkijk, geluidsisolatie, windbestendigheid en inbraakbeveiliging bereiken onze systemen topprestaties.

 

voor fotos klik hier

Maximale flexibiliteit Door de ruime keuze aan componenten en vormgevingsmogelijkheden biedt heroal voor vrijwel elk bouwplan een passende oplossing. Of het nu industriële bouw of woningbouw is: u kunt vereisten aan energie-efficiëntie, weerbestendigheid en veiligheid zo combineren dat uw rolluik perfect bij de bestaande gevel past.