D&S GLAS en Zonwering is een professioneel bedrijf die elke klus serieus neemt. Wij leveren en monteren allerlei soorten glas, maar ook zonwering,rolluiken,screens,uitvalschermen,knikarmschermen,windschermen etc etc. . Wij werken met vakkundige monteurs die glas en zonwering plaatsen of vervangen in woningen, kantoren en andere gebouwen zowel in de bestaande bouw als in de nieuwbouw.

Naast het plaatsen van glas en zonwering leveren wij ook glas en zonwering aan zowel  particulieren als aan bedrijven. Alle monteurs zijn in het bezit van een VCA diploma en worden regelmatig bijgeschoold om de juiste normen en plaatsingsvoorschriften  te hanteren.

Ons bedrijf gebruikt de beste materialen, daarom zijn al onze producten KOMO en CE-gecertificeerd. Daarnaast geven wij 10 jaar garantie tegen lek of blindslag van de door ons geplaatste dubbele beglazing. en geven wij 5 jaar garantie op de door ons geleverde zonwering. Wij komen graag bij uw thuis om te bekijken wat voor u de beste oplossing is en adviseren u daar graag over.

D&S Glas en zonwering is ook expert op het gebied van glasschades. Is uw ruit lek of gebroken, gaat het om dubbelglas of enkelglas, geen paniek wij streven ernaar om dezelfde dag nog bij u te zijn om de schade op te nemen. De meeste enkele glas soorten zijn op voorraad  en kunnen dan ook vaak dezelfde of de volgende dag nog geplaatst worden. Gaat het om dubbelglas dan moet dit besteld worden maar ook dit kunnen wij binnen 6 werkdagen leveren. Is er echt spoed bij dan kunnen wij dubbelglas ook leveren binnen 24 uur.

wij hebben een showroom waar wij samen met een kunststofkozijnen leverancier zowel kozijnen deuren en schuifpuien kunnen laten zien.
Maar ook alle zonwering hebben we daar zowel handbediend als elektrisch.
Er is daar iemand aanwezig van ma t/m vr van 13.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 u kunt ook altijd vooraf even bellen dat u eraan komt dan weet u zeker dat u niet voor een dichte deur staat.

adres: Australiëweg 19 te Assen