Screens

Warmte buiten, insecten buiten

 

Zip Screens

U kent het gevoel misschien. U bent ver van huis als u merkt dat het weer verandert. De wind steekt op. Gaat dat wel goed met uw zonwering?

Als u kiest voor de screens van Husol, hoeft u nergens over in te zitten. Ze zijn berekend op elk weertype. Op zomerse dagen houden ze – dankzij het glasvezeldoek – zonlicht en warmte buiten. Omdat het doek nauw aansluit op de geleiders, krijgen bovendien insecten geen kans om binnen te komen. Steekt de wind op en gaat het regenen? Uw screens zijn ertegen bestand. Zeker als u kiest voor onze windvaste screens: de ideale oplossing voor hoge gebouwen of locaties met veel wind.

Extra gemak

Wilt u maximaal genieten van zon en schaduw in elk seizoen? Combineer uw screens van D&S dan met afstandbediening, zon- en windsensoren of de slimme Home Motion automatisering! D&S glas en zonwering geeft u graag advies.


Excellent
De standaard screen

Met screens filtert u het zonlicht effectief. Deze vlakhangende zonwering is de oplossing tegen hinderlijke zonnewarmte. Functioneel, omdat het glasvezeldoek verticaal langs de ramen zakt. Screens zijn prima toepasbaar in situaties waar bijvoorbeeld geen mogelijkheid is voor een uitvalscherm. Evenals bij andere zonweringen bieden wij een doordachte toepassing, waaronder electrische bediening.